2014

Sista dagen på året. 
 
Vad kommer hända 2015? Kommer vi klara oss? Kommer jag lyckas med allt som jag är gentiskt byggd att göra? Kommer vår dotter vara frisk, välmående och snäll? 
 
Året som varit har ju minst sagt levererat.
 
Vi var i Thailand. En resa vi sent kommer glömma. Både på gott och på ont. I efterhand kan vi mest skratta åt allt som hände men när vi var där och jag grät av hemlängtan med 8 dagar kvar, då var det inte lika roligt. Vi är inte typen som reser till Thailand, den saken är klar. Men jag kan ändå längta till en charter med sol och bad och inte lyfta ett finger. Det får ju dock vänta, jag hinner inte direkt ge mig iväg nu innan hemgång! 
Saker med Thailand som ändå har en varm plats i hjärtat:
  • En restaurang nära vårt första hotell där vi låg en hel dag och beställde bananshakes, öl och chicken cashew. Den godaste av dom! 
  • En bar vi besökte tre kvällar men världens mysigaste ägare och inte kunde säga "R" och som blandade väldigt goda buckets och drinkar!
  • Jag vet att min sambo vill ha med speedboat-turen ut till ön, fyrhjulingen och förmodligen den fina tillgången till öl.
  • Jag tyckte även att det var lite roligt att gå på nattmarknaderna och all shopping överlag. Även om det i slutändan inte är något vi behållt. Mer nattshopping till Sverige!
 
Sen förlovade vi oss i mars. Det var också väldigt stort och något jag önskat (tjatat) efter länge. Två släta guldringar med våra namn i. Nu återstår bara en till! 
 
Strax efter det var det bara att packa ihop hela vårt liv i en husvagn och ställa resten i förråd. Huset revs och det var med ganska blandade känslor man såg det hända. Första veckan visste jag inte vad jag skulle tycka men tror att det var känsan av att förlora alla mina saker som var jobbig. Att leva kompakt. Utöver det så tyckte jag att vi klarade det suveränt. Vår relation blev nog mycket bättre tack vare husvagnstiden och allt mys. Fanns ju inte så mycket att göra! Game of Thrones och American horror story var nog det vi såg mest. 
 
Allt slit med huset hade sitt slut ungefär runt hans födelsedag då vi hade inflyttning/Födelsedagsfest. 25-30 pers av våra vänner var här med inflyttningspresenter och födelsedagsgåvor, en mycket lyckad fest! Än idag har vi kvar lite repor på väggarna men det är sådant som kommer bidra till historian. 
 
Inte många veckor efter det kissade vi på stickan och våra liv förändrades totalt. Mitt allra mest kanske. Jag dricker inte längre alkohol, äter medium kött, äter opastöriserade ostar (Som ju faktiskt var en vanlighet tidigare) och jag tränar inte häftiga saker längre. Jag dricker inte heller celsius. Men jag kan fortfarande längta. Min första måltid kommer bestå av oxfilé medium stekt, en speciell vitmögelost och ett glas rött. Till efterätt vill jag ha celsius. Sen får jag väl boka in mig på bodypump!
 
Resten av året har mest gått åt till att undra, gå på kontroller, jobba och förbereda inför Maj 2015. 
 
 
 
 
 

attminnastiden.blogg.se

om tiden med magen

RSS 2.0